Totalt antall sidevisninger

onsdag 24. november 2010

Burka, niqab eller hijab............

Våre medmennesker fra varmere strøk på kloden må avfinne seg med.....at ønsker man å komme til Norge for å slå seg ned, må man BIDRA til å la seg INTEGRERE!! Da nytter det ikke å holde på klestradisjoner som er unaturlige for Norge! Slikt bremser integrasjonen radikalt!

Her i Norge har vi gode klær til våre skiftende årstider, og det er vel bare på karneval og nyttårsaften en gjemmer seg bak masker og fjas?
Ingen trenger å kle seg med burka, niqab eller hijab bare for å vise at man tviholder på et system og en tradisjon man forlot for å få det bedre?
Nei!!!!!!!!!!!!! Dette er vesten, og året er 2010! Klær har ikke noe med religion eller tro og gjøre. Troen sitter i hjertet. Dette er Norge. Hvorfor må noen på død og liv skille seg så radikalt ut? Er våre tradisjoner så teite, hvorfor kom de hit, egentlig? Skaut gikk gamle damer i før i tiden, når det var surt å kaldt ute. Det var helt okei.......På skolebenken, i varme lune klasserom er skaut unødvendig? Slikt fører til hoderisting, fnis og "ikke-integrering"......det tjener ikke integritetens ide!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar